Biografia
Escriptor/redactor de gastronomia a diferents mitjans i redactor/curador a elBulliFoundation sobre continguts de la Bullipedia. Porto des de 2009 escrivint sobre gastronomia i mastegant la vida. Membre equip Fundació Alicia Catalunya Regió Mundial Gastronomia 2025
Col·laboracions actives a mitjans:

Autoria de llibres
- CUINA CATALANA, amb el cuiner Borja Sierra. 2024, Editorial Montagud.
- Productes de mercat: Els Pèsols. Sd Edicions 2022
- Històries de cuina, plats i relats. 2018, amb Lluís Rey. Guanyador del III premi internacional de literatura gastronòmica Ciutat de Benicarló. Editorial Onada.
- Love is in the Bread. 2016. Amb Daniel Jordà. Editorial Juventud.
- 365Barcelona. 2013. Editorial TheGluttonClub books
Altres col·laboracions
- Col·laborador puntual en la revista CUINA del grup Sapiens amb publicació de reportatges gastronòmics.
- Col·laborador puntual amb la Revista Real Club de Golf del Prat escrivint sobre restaurants. I anteriorment amb la Revista Objetivo Bienestar combinant gastronomia y receptes. També aparicions a suplements de gastronomia en La Vanguardia i a La Vanguardia edición Andorra.
Altres activitats:
- ‘Temps de cocció’ secció radiofònica sobre gastronomia a Radio l’Hospitalet. 2013
- Institut de Mercats de Barcelona. Col·laboració en el Som de Mercats 2015 y en la Festa internacional de Marcats del 2016
Xarxes Socials
Blueksy: @decuina.bsky.social
Instagram: @oscar.gomez.decuina
Tiktok: @oscar_gomez_decuina
Facebook: facebook.com/starbase
Twitter: @decuina