Biografia

Escriptor/redactor de gastronomia a diferents mitjans i redactor/curador a elBulliFoundation sobre continguts de la Bullipedia. Porto des de 2009 escrivint sobre gastronomia i mastegant la vida. Membre equip Fundació Alicia Catalunya Regió Mundial Gastronomia 2025

Col·laboracions actives a mitjans:
timeline_pre_loader
Actualitat

des de 2021

Secció La Guia de restaurants del programa La Fonda a Catalunya Ràdio

des de 2020

Redactor a Huleymantel.com

des de 2013

Redactor gastronòmic al portal Gastronosfera.com

Col·laboració recent

des de 2013 fins 2019

Redactor gastronòmic a QuèFem? de La Vanguardia

Autoria de llibres
  • CUINA CATALANA, amb el cuiner Borja Sierra. 2024, Editorial Montagud.
  • Productes de mercat: Els Pèsols. Sd Edicions 2022
  • Històries de cuina, plats i relats. 2018, amb Lluís Rey. Guanyador del III premi internacional de literatura gastronòmica Ciutat de Benicarló. Editorial Onada.
  • Love is in the Bread. 2016. Amb Daniel Jordà. Editorial Juventud.
  • 365Barcelona. 2013. Editorial TheGluttonClub books
Altres col·laboracions
  • Col·laborador puntual en la revista CUINA del grup Sapiens amb publicació de reportatges gastronòmics.
  • Col·laborador puntual amb la Revista Real Club de Golf del Prat escrivint sobre restaurants. I anteriorment amb la Revista Objetivo Bienestar  combinant gastronomia y receptes. També aparicions a suplements de gastronomia en La Vanguardia i a La Vanguardia edición Andorra.
Altres activitats:
  • ‘Temps de cocció’ secció radiofònica sobre gastronomia a Radio l’Hospitalet. 2013
  • Institut de Mercats de Barcelona. Col·laboració en el Som de Mercats 2015 y en la Festa internacional de Marcats del 2016
Xarxes Socials

Blueksy: @decuina.bsky.social
Instagram: @oscar.gomez.decuina
Tiktok: @oscar_gomez_decuina
Facebook: facebook.com/starbase
Twitter: @decuina

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.